Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2008 21:14 - Само Путин ОЙЕЕЕ!!!
Автор: sladurana86 Категория: Политика   
Прочетен: 5638 Коментари: 17 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2008 21:15


imageДнес на България и се случи нещо прекрасно - подписаха се договорите за строежа на газопровода Бургас - Алексанруполис, нефтопровода "Южен поток" и АЕЦ Белене. Това са крупни проекти с особено важно значение от икономическо, енергийно и международно естество. Ще се отворят много работни места за хората, България ще си върне първото място в енергетиката и от безгласна пешка ще се превърне в основен международен енергиен фактор. 
За АЕЦ Белене Русия предвижда да отпусне 3,8млрд евро кредит в случей, че България има нужда. Нашата страна доказа на ЕС, че след като не ни дават да си отворим двата реактора на АЕЦ Козлодуй, ние няма да позволим да изпаднем в енергиен колапс и Румъния да ни продава своята енергия и да ни измести от първото място. И така от енергиен износител да се превърнем в енергиен вносител. Обществена тайна е че ЕС покрувителства АЕЦ - а на Румъния (строен от Франция и ЕС) и иска нея да наложи на Балканите. Нефтопроводът пък ще захранва с газ страни от Европейския съюз като Италия, Гърция и др. Това ни превръща в основен енергиен фактор за ЕС. И ЕС и САЩ вече искат - не искат ще тябва да се съобразяват с България.
Но естествено винаги ще се явят смешници, които ще намерят да скачат срещу всичко положително, което се случва в България. ДСБ и СДС се опитаха да организират нещо като протест. Обаче се събраха само представители от градската организация на СДС и ДСБ и понеже бяха срамно малко обвиниха полицията, че е попречила на обширна и многочислена тълпа от граждани да се включи в протеста. 

image


Те милите костовисчета с един фанатичен поглед, зареян в спомените от далечната зима на 1997г. си мислеха, че могът да направят нещо, различно от това да станат за смях, но уви - не се получи. Иван Костов вместо да е до съпругата си, която в момента я обвиняват за укриване на данъци и пране на пари, извършвани чрез фондацията й "Бъдеще за България", той тръгнал да се прави на велик и то срещу политикът на годината! Тръгнала жабата да се мери с вола! Но какво да очакваш от хора, които подписаха срамният договор за затварянето на двата реактора и доведоха България до енергиен колапс, хора, които никога няма да допуснат АЕЦ Белене да заработи, хора които работят за енергийно заробване на родината ни. И докато едни мръзнаха по Орлов мост, други бяха на топло в НДК и наблюдаваха политикът на годината на живо, наслаждаваха се на невероятния концерт в него чест и въобще - прекарваха си много весело. 
ГЕРБ също се появиха - отново ще свалят правителството, този път заради въпросните проекти. Ако Бойко обръщаше на София внимание, поне на полувината на това, което обръща на Станишев, то нашата столица сега щеше да е прекрасен европейски град - без боклук, задръствания, но за сметка на това с чисти и поддържани градинки и детски площадки. 

Но най - възмутителното в цялата история е това, че "великата" политика, която тези "невероятни" политици провеждат се ограничава в това да раздават по 20 лв. на хората от Белене, Свищов и сега вече Бургас и да ги подбуждат да стачкуват срещу тези проекти. И малките деца знаят, че 99% от тези хора работят или ще работят на строителните площадки. И очакват одавна тези проекти да стартират, че да има с какво да хранят и отглеждат децата си. Докога една групичка от алчни хора ще поставят собствените си интереси и апетити над благото на страната?!




Гласувай:
0



1. анонимен - Аз ли съм тъп, че не разбирам как &...
19.01.2008 02:11
Аз ли съм тъп, че не разбирам как "Бургас - Александруполис" ще ни направи "основен международен енергиен фактор", след като ще е 51% руска собственост?

Ти да не си от онези момиченца, дето на едно събиране на Бузлуджа демонстрираха,че "Социализмът е секси"? Ако е така, по-добре наблегни на снимков материал вместо на партийните документи и авторските анализи. Така няма да се излагаш нито с тезите, нито с правописа си.
цитирай
2. анонимен - Ти пък да не си от ония дето клечаха на ...
19.01.2008 11:43
Ти пък да не си от ония дето клечаха на Орлов мост и се мислеха, че все още са някакъв политически фактор. И провери какъв е руския процент. И какъв искаш да е правописа на момичето след като учителите постоянно стачкуват и няма кой да научи децата на елементарна граматика
цитирай
3. анонимен - Газопроводът "Бургас - Ал...
19.01.2008 11:57
Газопроводът "Бургас - Алексанруполис" е с 50% българско участие и с 50% руско. Май твоята информация е неточна
цитирай
4. анонимен - Газопроводът "Бургас - Ал...
19.01.2008 12:35
Газопроводът "Бургас - Алексанруполис"

Ха-ха-ха, помоли сладураната да го изтрие това, че тотално се изложихте. Btw, тя когато е учила правопис учителите не стачкуваха, освен когато нямаше хляб 1996-97.
цитирай
5. sladurana86 - По принцип избягвам да отговарям на ...
19.01.2008 13:25
По принцип избягвам да отговарям на анонимни, защото съм сигурна, че си имат регистрации, но понеже са страхливи комплексари и(ли) подмолни интриганти, предпочитат да са анонимни.
До анонимния № 1 и 4 - теб явно комунистическата образователна система те е образовала достатъчно добре за разлика от мен, от както съм в учебната система (от 1993год.) търпя от несполучливи до по - несполучливи "демократични" образователни реформи и разни там стачки. И даже си спомням за една стачка, когато Костов дойде на власт - тогава учителите ни изкараха пред училището и нас - учениците за да изразят протестите си.
пс: не мисля да си трия поста - като не ти харесва просто не го чети
цитирай
6. анонимен - Путин е истински управник. Той в...
19.01.2008 20:34
Путин е истински управник. Той вдигна Русия на крака! На нас също ни трябва един Путин, точно такъв човек - със силна, желязна ръка!
цитирай
7. анонимен - до анонимен 4
19.01.2008 20:45
Абе умнико след като ще изнасяме газ и нефт за Италия, Гърция, Австрия и др. европейски държави, как мислиш - няма ли да се превърнем в един от основните фактори в енергетиката на ЕС, а на Балканите пак ще сме първи! ЕС трябва да знае, че ние не сме винаги нагъзените и на...е! И ние си имаме интереси и си ги браним! Ако Путин дойде още 3 пъти ще оправи и нашата икономика!
цитирай
8. анонимен - Какъв нефт и газ ще изнасяме бе? Ти ...
19.01.2008 21:15
Какъв нефт и газ ще изнасяме бе? Ти правиш ли разлика между износ и транзит?

Нито нефтът, нито нефтопроводът ще са наши. Ще се радваме само на мизерна транзитна такса. Какъв "енергиен фактор" сме тогава? Фактор си когато можеш да влияеш на процесите, в противен случай си безгласна буква.
цитирай
9. анонимен - Е като ще минават през територията ...
19.01.2008 21:49
Е като ще минават през територията ти, как няма да можеш да влияеш! А да не говорим, че като е 50% българско заплащането май ще е малко повече от мизерно. А работата, която ще се отвори, хората които ще почнат да работят там?! Време някои хора да помислят най - сетне и за този народ
цитирай
10. анонимен - Колкото и да спорите - няма смисъл, ...
19.01.2008 21:53
Колкото и да спорите - няма смисъл, защото безспорно най - смешен от всички е Бойко! Той пак се опитва да удари кьоравото! Не стига че неговите хора ще строят газопровода ами и тръгнал да стачкува срещу това. Аман от такива популистически глупости и безумия!
цитирай
11. danailpetrov - изчакайте малко
19.01.2008 22:15
може буш да се шаштне и даде на путин отново правата над украина за да не му пресича котка път тук между базите
освен това къф енергиен първенец ти тебе в супата-
по износ на стволови клетки или-

нека рустняка ни центрира- инак от продажност ще останеме сами
посреди акел- дама- ако вече не сме и там...
цитирай
12. анонимен - Аз нищо не разбрах от по - горния к...
19.01.2008 22:33
Аз нищо не разбрах от по - горния коментар. Господин Петров пишете по - разбрано, ако обичате!
цитирай
13. анонимен - oburkahte se be i dvete sa 50 na 50% i ...
20.01.2008 10:50
oburkahte se be i dvete sa 50 na 50% i nie nqma da iznasqme, a 6te tranzitirame, koeto su6to e dobre
цитирай
14. анонимен - gorniq komentar e moq zabravih da si ...
20.01.2008 10:51
gorniq komentar e moq zabravih da si napi6a imeto - Dimo Dimev
цитирай
15. анонимен - Пещерните антикомунисти и гъзо...
20.01.2008 10:56
Пещерните антикомунисти и гъзоблизци на Костов пак тръгнаха да се хващат за неща, които пак не са разбрали. Милички вие новини не гледате ли?! Там хората казват кое колко е % е...или по - добре вместо да висите в блог.бг идете се образовайте за нещата, които стават в България и енергетиката, която въпреки всичко не можахте да съсипете
цитирай
16. анонимен - Това за Свищов е вярно. на хора които ...
28.01.2008 11:17
Това за Свищов е вярно. на хора които ще работят на пложадкта се дават пари за да учредяват някакви фондации за защита на екологията и антицентралата
цитирай
17. zaw12929 - Истински дисПут!
28.01.2008 21:31
Пропускате 2 важни неща:
1.Особено важно-ферибоота ,който ще установи до месеци пряка сръька с Русия
2. За"съпругата си, която в момента я обвиняват за укриване на данъци и пране на пари" нещата се решиха.Тя е оправдана,Но едва ли за 20 лева,дето ги раздават.
Исках анонимно...но беда как така- ме изписа
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА СТАТИЯ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladurana86
Категория: Политика
Прочетен: 169115
Постинги: 23
Коментари: 319
Гласове: 2642
Архив