Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2007 13:55 - Костов: Борисов е получалгаджия, който иска да е и полукмет
Автор: sladurana86 Категория: Политика   
Прочетен: 2838 Коментари: 8 Гласове:
0



image"Сегашният кмет е полудесен, полуспортист, полугенерал, получалгаджия, който отгоре на всичко иска да е и полукмет" каза лидерът на ДСБ Иван Костов пред участниците в събранието на Софийската организация на ДСБ.  
Нееееее!!!!! Командире, неее така!!!  Вие какво?!? Полудяхте ли?!??! Умишлено или не, вие пропускате най - важното и то е че Бойко е и полуЧовек/полуБог!!! Или по - точно казано: Бог+Човек = Бойко. Нима мислите, че ние, избирателите, не знаем как всяка вечер, като залезе слънцето Бойко Борисов облича черния, прилепнал по невероятното Му мускулесто тяло костюм и се впуска в среднощни гонки с престъпниците?! Заедно със своя помощник Ники громят злите сили. Откъде мислите, че е дошла идеята за Батман, Супермен, Спайдърмен - от Бойко Борисов разбира се. А Робин е прототипа на верния като куче Ники...Ми даааа...Ето например мацките и на тримата (Батман, Супермен, Спайдърмен) са млади и засукани журналистки...И Бойко си пада по такива...!!! През деня СуперБОЙ(ко) и Ники воюват с лошите чрез медиите, а нощем...Ооооо, нощем!!! Тогава не дай си боже да сте с лоши помисли и да срещнете СуперБОЙ(ко)... абе картинката няма да  е за малки деца и хора с болно сърце...София трябва да е горда  евростолица със своя кмет и ние - избирателите го оценяваме това...




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gantree - ?
15.09.2007 14:05
защо се подиграваш на Бойко? той, все пак, е бивш член на твоята партия, според когото Тодор Живков е "построил две Българии" - а ти днес му се подиграваш? защо не оставиш това не-леко занимание на неговите политически опоненти?
цитирай
2. sladurana86 - Ех, засрамих се. . .
15.09.2007 15:43
Ех, засрамих се...прав си!!! Не биваше да се бъзикам с Бойко:((( Все пак той успя там, където вашия любим Костов три пъти претърпя несполука...Ох, как ме е срам!!!... Дано ми прости...
цитирай
3. bigbabi - Точно так-не се подиграваи на десните
15.09.2007 16:17
Повечето са бивши членове на "твоята"партия. Я ходи в ъгъла да се срамуваш...не може така. Все пак Костов си изпълни задачата...Сините никога повече няма да си върнат доверието...трябва да му построите паметник, а не да го издавате
цитирай
4. sparhawk - забележка
15.09.2007 20:19
Ето например мацките и на тримата (Батман, Супермен, Спайдърмен) са млади и засукани журналистки...
Не е вярно. М Джей - гаджето на Спайди, не е журналистка :)
цитирай
5. sladurana86 - Прав си
15.09.2007 21:39
Упс, забравила съм вече...от толкова време не съм гледала Спайдърмен. В игралния Спайди беше неуспяла актриса и работеше като сервитьорка, но в анимацията...не мога да се сетя, определено трябва да си го припомня,едно от любимите ми филмчета е:)
цитирай
6. sparhawk - и в анимацията
16.09.2007 09:30
не беше журналистка. Ролята и не беше много уточнена, освен, че беше много готина. Там Спайди обаче се сваляше и с Черната Котка (Фелиша).
цитирай
7. nakom - bigbabi
17.09.2007 15:32
ще му построим няма проблеми - от папките на агенцията по приватизацията и тези на НОИ.Само да ни отстъпят борисовата градина за въпросния монумент.
цитирай
8. sladurana86 - nakom
17.09.2007 15:48
ква Борисова градина, кви пет лева?! Направо да демонтираме паметника "Света София" и да издигнем там Костовския паментик, в едната ръка ще държи Светото Писание, в другата - знамето на България, а главата мечтателно ще гледа в посока МС. Ще е яснал кон, бял при това и изправен на два крака. А надписа отдолу ще гласи "Посветено на основателят на Демократична България"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladurana86
Категория: Политика
Прочетен: 169116
Постинги: 23
Коментари: 319
Гласове: 2642
Архив