Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2007 15:09 - За агент "Гоце"
Автор: sladurana86 Категория: Политика   
Прочетен: 4343 Коментари: 15 Гласове:
0

Последна промяна: 05.10.2007 11:43


imageВ блог.бг срещнах какви ли не статии, посветени на Президента, коя от коя по - злостна и цинична. Въобще злоба се изливаше върху Държавния ни глава на големи вълни! Направо се отвратих!!! Бил агент, бил избран от цигани, турци и пр.(все едно, че от малцинствата не са граждани на България). И никъде НЕ срещнах някой, който да спомене факта, че Президента е бил ЦЯЛ месец агент (после е паднал режима), че е работил по темата за Македония и македонски въпрос, че никъде не е писал доноси срещу съседите, колегите си, България!!! И че е работил ЗА Родината! Това последното се потвърждава от последния списък, обявен от Комисията по досиетата - всичките дето ги обявиха там са работили за България! Тези хора ТРЯБВА да се гордеят с досиетата си. Даже ще си позволя да цитирам Волен: "Тези хора са патриоти..."  Би трябвало да се притесняват хората, които не са обявени, а се знае, че имат досиета(агент "Виктор" напр.) После Първанов бил избран с помощта на Доган - поредната глупост!!! Просто Първанов спечели, защото хората го харесват и защото нямаше достойна кандидатура от другите партии. А и не бива да забравяме кой бе първия български президент, избран с изборен туризъм...


Тагове:   Гоце,


Гласувай:
0



1. анонимен - Ха!
11.09.2007 18:21
Няма народ,който да си хули толкова политиците.Не че не заслужават,но прекаляваме.
цитирай
2. nakom - едва ли има толкова наслоена омраза
11.09.2007 18:25
някъде другаде.Познавам сума ти чужденци - хората не се обременяват с излишни чувства и то негативни.Докато при нас омразата е водещ мотив - аз съм от ЦСКА защото мразя Левски итн.Не че навсякъде го няма - при нас е масовка.
цитирай
3. mom4eto2 - Напълно съм съгласен с теб, slad...
11.09.2007 19:21
Напълно съм съгласен с теб, sladurana86 ! Наистина много омраза... Но колкото до Първанов - да, марионетка е, без заслуги, но за сметка на това с вина спрямо българския народ. Относно агентурното му минало трябва всички да признаем, че само той самия и малцина други знаят каква е истината за него. Ние можем само да предполагаме патриот или доносник е бил, но не можем с нищо да докажем едно от двете твърдения. Но за настоящето му няма нужда от доказателства - той сам ни се представя. Стрелят по съветниците и спонсорите му, доказани вредители за България се кълнат в него.

И накрая не искам да се хваля сам, но всички постинги, които чета са прекалено едностранчиви, а аз се опитвам ( което не е гаранция, че успявам! ) да разгледам нещата от всички страни! В един постинг можеш да прочетеш или само хубави, или само лоши неща за Първанов. Те всичките го заринаха с помия, а ти с един жест го въздигна като ангел, така ли? Спомени и добрите, и лошите му дела. Просто бъдете обективни! За съжаление аз такова явление не срещам, просто не е модно сам да разклащаш тезите, които се опитваш да вмениш на хората.

А за конкретния случай с Гоце се боя, че вредите му са много повече от ползите. И на теб не ти прави чест, че се опитваш да реабилитираш доказан вредител за България, само защото е от "твоята" партия. Съди за хората по самите тях, а не по партийната принадлежност! Иначе е факт, че хората го харесваха, но защо не си споменала, че не го харесват сега? Само каза, че блогъри го хулели наред, ама едва ли не народа си го обича още и той е заслужил герой на отечеството! В десет поста изкарваш Волен луд, а в единайстия ползваш казани от него думи, защото служат на твоята кауза... Ето това последното е вярното - хората правят и добри, и лоши дела! Само че когато се оцветим партийно виждаме само добрите на нашите и ако няма такива си ги измисляме, пък за лошите дела едно нищо. Е докога така? Аз се извинявам, че се конфронтирах с теб преди време, просто диалога стана по-остър. Но те призовавам да започнеш да пишеш и истини за БСП. Служат ли те на България? Кажи какво са направили те, не ни казвай какво са съсипали другите. Щото Сергейчо ни прати за зелен хайвер пак - тройната коалиция дошла на власт в трудни времена, когато нищо не било стабилно, а те рабоооотели усърдно и резултатите щели да дойдат скоро, нищо че още не се виждат. И след две години като дойдат другите и те така ще кажат - завещаха ни разклатена обстановка и бъра бъра. И така до края на света! Тъй че дайте нещо ново. Измислете, правете, струвайте. Аз ти гарантирам, че БСП няма да я бъде. Ако случааааайно спечели следващите парламентарни избори, в страната ще останат само циганите - просто политиката им е такава! Ето аз ти казвам, че откакто твоите са на власт, ежедневно усещам едни яки шутове в задника - сякаш някой ме гони от дая държава! Не казвам, че при другите бяхме цвете, нищо подобно! Ама напоследък стана нетърпимо... Да ти кажат, че ако ти увеличат заплатата, то инфлацията ще изяде парите - да се смееш ли, да плачеш ли?! Ами хайде тогава да си стоят заплатите, то инфлацията си е факт тъй или иначе, и да караме така докато умрем от глад! Как така, какво е това животно - да ви се увеличат доходите. Не, не може! Ние сме социално правителство, слушайте нас. И какъв смях - уж са леви, а социалистите и левите винаги са били за висок корпоративен данък, а от обикновените хора да вземат по-малко, но какво виждат очите ни?! Богатите си стават още по-богати, данъците им намаляват, а на нас ни хвърлят плосък ли е прост ли е, какъв е там данък и от най-нямащите свалят ризата от гърба с неясни обещания за компенсации... Насажда ми се убеждението, че компенсации ще получи този, който... оживее!!!

И така, сладурано. Аз казах, че в тази държава, управлявана от "твоите хора", не е добре да живее човек. А ти какво ще ми кажеш?

P.S. И моля те, не трий коментара ми, а просто отговори - ще спечелиш повече отколкото чрез първото действие - акт на безсилие и недоброжелателство. Изглеждам рязък, а и не само изглеждам... :))) Но мога да постигна разбирателство с всеки, стига и той да го поиска. И още едно важно условие - да говори истини.
Приятна вечер ти желая и очаквам отговор.
цитирай
4. ssstto - Най-голямата
11.09.2007 21:16
глупост е,че му държат сметка,че не е казал пък той изобщо не е бил длъжен.А още по-голяма е,че има закон...или имаше който забранява това,така,че ако беше си признал би попаднал под ударите на закона.Друга тъпотия е,че така извъртат законите,че техния "срам"(на искащите оставката му защото е бил сътрудник) се представя като нарушение на Конституцията.Най-големия задник и прототип на 'влечуго зад компютъра' Ангел Грънчаров и темподобните му просто се опиват от името на родното село на президента,но според мен сирищник отива на Ангел Грънчаров и други подобни изкопаеми като библеотекарката Весела Ангелова от Варна.
цитирай
5. nakom - @мом-четворка-ето-две
11.09.2007 22:09
много се смях докато те четох.Благодаря ти за доброто настроение което ми подари.МИсля да ти се отблагодаря като ти отговоря на въпросите.Сладураната дали ще го направи си е нейна грижа.
Ти казваш че Първанов е марионетка без никакви заслуги.Убеден съм че така мислиш въз основа на някакви известни само теб факти.Причината да не смятам аз така - президентската институция е скрита.При нея няма явна работа както в парламента.Там труд не се отчита с някакви мерки кило канче литър и бурканче.Този труд остава незабелязан за масите.В прав текст мога да ти кажа че толкова кадърен президент тая държава не е имала.А ги знам всичките защото до един пред мен са президентствали.Като личност е много интересен - никому неизвестно селянче от пернишко, което в години за глад на кадри без да има чичо партиец от високо ниво успя не само да оглави БСП, не само да я стабилизира и да я изведе от кризата, стана президент макар че всички му предричаха неуспех и накрая го преизбраха с фанфари.Заложи един все още успешен политически модел, който все още няма аналог в политиката - дясната лява партия.Пътем още управлява БСП, и командори по-голямата част от тройната коалиция.Истински кръстник на политиката в България.
А сега кажи един десен който да го е направил това или се хвани за големите пръсти на краката.
ПО отношение на думите използвани от Волен - не знам дали си чел Стивън Кинг но той не пише само ужаси.Има писани приказки, стихотворения, уестърн разкази и дори оди.Защо и Волен да не е казал нещо умно и използваемо.Но това е разликата между политика и дървената чутура - политика ще използва умните думи дори и на врага си, а дървената чутура ще различава само черно и бяло и ще бяга от единия цвят.Дори и прочутия Айхман е изучавал Талмуда и Торите за да трепе евреите качествено.Така че в случая обиждаш някого заради интелектуалното му ниво което определено е добро.Сам си постави оценка ти къде си в този случай.
Трябва да си пълен кретен за да мислиш че кой да е политик идва на власт за да оправи бакиите на т.нар народ Още в древния Рим политиците са викали odi profanum vilgus, а са ги избирали с думите - да донесе по-малка вреда на републиката.Политиката е борса на власт а партиите са търговците и.Те я добиват, развиват и продават.Печелят тези които я притежават по-дълго.Ако теб Станишев те е пратил за зелен хайвер, мен не ме е.Защото съм спрял да си правя каквито и да е илюзии.Всъщност не е учудващо че си отишъл точно за зелен хайвер.
Аз пък ти гарантирам че БСП ще я бъде.Защото това е единствената партия в България в момента.Всичко друго е или разпадащо се, или нововъзникнало за да седне на софрата на държавна манджа.БСП е партия защото не се цепи на всяко четно число на много малки партиики, не е лидерска та да зависи от една личност, има перфектно изградена защитна система.Да си чул партия да са отцепи от БСП?.А от СДС ;-).
Може значението и да намалее с оредяването на електората но определено няма да най-слабата партия наоколо защото има прекалено силни традиции в управлението, много добър властови и икономически ресурс.Дано го схванеш.
Като няма нищо ново и всичко е свършило и изабела е бременна, недей да гласуваш.Изобщо не се обзалагам че си активен гласоподавател, даже по-скоро се обзалагам на обратното.И именно ако не гласуваш - заради теб не се променя нищо.Защото ако си говедо и не те ебе кой те управлява ще те управляват изродски.Извинявам се ако съм объркал в преценката си, но тъжен детски плач от типа "сите са маскари" не ми прилича на човек който има идея за отговорността при гражданските му задължения.Защото гласуването не е купон а истинска отговорност, едно от малкото неща които се правят по съвест.
Като те е страх от инфлацията, защо не прочете бюлетините че всички държави при влизане в Евросъюза търпят инфлация.В Литва стигна до 12% годишно преди да се задейства икономическия балансьор.Или си мислеше че като станем ЕС и ще ти дават 5000 евро за да лежиш и да се чешеш, а от чешмит ще тече мед.Що не излезе да викаш че не щеш Евросъюз.Аз понеже го очаквах, се застраховах с инфлационна клауза в трудовия си договор.Явно от моето образование (скъпо платеноІ) е имало полза.
Щом не си умрял от глад 1997 г. и сега няма да умреш.Просто вместо да пишеш по блоговете ще се наложи да се хванеш на втора работа - както постъпва целия цивилизован свят когато не му достигат парите.
Ако ти е толкова трагедия управлението на БСП, не знам кой набор си но си припомни управлението на Костов, на Беров и на Попов.Или питай дали тогава сме били цвете.И това не са "хора" на момичето.Тя има идеи които са я закарали там.И не можеш да държиш сметка на симпатизант на партията за действията на ръководството и.
Великата глупост която показва обаче колко точно си наясно с политиката и икономиката, е че левите били за висок корпоративен данък затова той сега е 10%, а от догодина данъците ще са плоски, а десните с техния нисък корпоративен данък от над 30% (или 34 или 37) са повод за предизборни фанфари за намаляване на данъците от едно десетилетие.Новото е добре измислено и аз го подкрепям, плосък данък, повече доходи за печелещите, за хленчещите - един гол че ги мързи да работят в тая страна в която се чудят как да внесат кадри, ще се ореже администрацията и лека полека нещата ще си влязат в коритото.Ама не знам дали ти го виждаш защото сега се залагат не бързи реформи а такива с постепенно действие, с далечни цели.Не ти е крив никой че нямаш и данъка да ти бърка в задника.Хвани се работи, изкарай и си имай.Аз ли като ми дерат 30 % от дохода да ти плащам на теб разходите.
А ти ако като се оцветиш партийно виждаш само доброто на вашите и лошото на другите, недей да приписваш тази уникална способност на другите.Вероятно този талант е достъпен за ограничен кръг от помазани от които имам щастието да съм чувал само затеб.

И което е най-важното.За да можеш да си истински активен гражданин а не просто субект някакъв си, трябва да имаш уважение към политиците за да имат и те такова към теб.На запад хората си осмиват политиците, на маймуни ги правят.Но това е фигура избрана с гласа на народа.Аз съм християнин но не обиждам Аллах.Защото това е нечия вяра, както и политика символизира нечие доверие.На фона на тази мисъл, да наричам президента си Гоце, значи да обиждам не само държавата на която е президент.Най-антипатичен ми е Иван Костов.Никога няма да ме чуеш да го наричам циганин или каквото и да е обидно.Казвал съм го и съжалявам за думите си.Първо е човек, мозък и носител на нечие доверие, а после е чувства интереси и негативи.Ние българите не уважаваме собствените си управници, а искаме те да уважават нас.Е това няма да стане докато не започнем да държим сметка за думите си.
цитирай
6. sladurana86 - момчето2
11.09.2007 22:16
1.) Разясни ми каква е вината на Първанов? Доказано е че е ПАТРИОТ!
2.) Значи за да съм обективна трябва да го плюя така ли?!
3.) Кои го заринаха с помии - мрънкащите и озлобени седесарчета - това тяхното според теб е ОБЕКТИВНО? Ако мислиш така значи си много зле!
4.) Изброй ми вредите, че ми е къса паметта;
5.) Това, че съм цитирала Волен показва, че съм обективна моето момченце;
6.) Не знам какво усещаш, но аз не го усещам. А ти си втълпяваш, защото мразиш БСП и всичко свързано с нея. Мен обвиняваш в манипулация и и "партийна заслепеност", но помисли дали ти самия не си такъв и просто тези неща да ги приписваш на мен. Това в психологията се нарича "Проекция" и ти си типичен пример за нея. А как искаш да има пари след като има нисък БВП, а защо е такъв ли?! ЗАщото няма предприятия?! А защо няма предприятия ли?! Защото имаше едно такова нещо като "Приватизация на всяка цена" и до ден днешенси остава тайна защо проспериращи предприятия бяха приватизирани, съответно разпродадени и унищожжени, а хиляди хора останаха без работа! Тогава едни хора дойдахо на власт и унищожиха икономиката ни. Но и БСП е виновна, защото не успя да защити интересите на избирателите си защото бе толкова слаба, колкото никога не е била. БСП нямаше интерес да се унищожи това, което тя е направи. А за проския данък като не си разбрал не се обаждай. Пак ти казвам ПРЕДИ ДА КРИТИКУВАШ НЕЩО, ПЪРВО ГО ПРОУЧИ. Проста математика е, смятай...
цитирай
7. shniperson - :)))
11.09.2007 23:52
Ле ле ле ле :)))))
Кои хора го харесват :)) ?
Турци и пенсионери , ако това са хора то аз съм китайската стена :)))
Едните(турците) гласуват по команда на Доган, а пенсионерите за съжелние са дегенрирали кумунисти, които и идея си нямат от съвременни тендеции.
Така, че аз не бих се гордял с това, че съм избран от сбирштина дегенерати :))
Същите тези денерати в карйна сметка изпраха и журналиста на свободна практика за Министър председател :)))
От това по-голяма гротеска, здраве му кажи !!!!
цитирай
8. nakom - @шниперсон - от твоя краснопис и правопис по голяма гротеска верно няма
12.09.2007 00:03
Едните - турците гласуват по команда на доган защото шепа български дегенерати не ги смятат за хора.И ми е трудно да им се сърдя че гласуват така при това положение.
Пенсионерите че са "кумунисти" -кумунисти са.Не са хора.Ти си още относително млад, но мисля наближава времето родителите да се пенсионират.И тъй като не са хора, ти ще си от божествен произход ;-).
Не съм знаел че сме имали журналист за Мин.Пред.ТОва го знаете само ВИе, Посветените ;-)
цитирай
9. klimbo - Хах
12.09.2007 01:03
Въобще не си в час, детенце. Вземи прочети някоя книжка, та да се образоваш поне. Препоръчвам ти "1984. Смешки пишеш направо, но няма смисъл да се спори с комунисти. Избивали са и избиват хора, заради мнението им. Така, че по-добре да не ритаме много срещу вас, че сте доказани изверги и накрая, и нас ще претрепете.
цитирай
10. ssstto - klimbo толкоз си чел 1984 по диагонала с две клетки
12.09.2007 01:29
Вярно по добре да не ритатш,щото Държавна Сигурност всеки момент ще потропа на вратата ти,ще те отвлече и прати в таен затвор на ЦРУ,където братята хамериканци ще те давят във вода,съвсем законно си е питай Ръмсфелд дето подписа такава заповед,ще те съблекат гол,ще насъскват кучета срещу теб,после ще те снимат вързан на каишка и ще качат снимките ти в интернет.И накрая ще те оставят да умреш от студ.Може и да не знаеш,че всичко това го правят хамериканците,може би заради Големият брат.
цитирай
11. nakom - Климбо и аз ти препоръчвам да прочетеш нещо
12.09.2007 02:03
различно от Мечо Пух.Определено ще доведе до едно интелектуално извисяване.
Вече ми писна да ми завират научната фантастика на Оруел като някакво доказателство колко е лош комунизма.По същия начин мога да ви завирам в очите "междузвездни войни" като доказателство накъде отиват демократичните републики.
Тука всички са си плюли в устите - комунизма е нещо лошо, демокрацията - нещо добро.Как не научихте нещо различно от Левски и ЦСКА.
цитирай
12. sladurana86 - Шнипи,
12.09.2007 12:18
приятелю, предлагам ти всички хора навършили 65г. да ги разстреляме, т.к. не са хора, също и турците да премахнем!!! Чудя се как може да има толкова прости хора като тебе. Вземи се потопи някъде, че си смешен, защо трябва да показваш на всички колко си малоУМЕН. Ако бях пенсионер или туркиня щях да те осъдя за тия думи. И има по - голяма гротеска - ТИ, просто си върха на тъпизма и деградацията
цитирай
13. mitternacht - Амии... нищо злобно и циничко
29.09.2007 20:12
Това е просто един кретен-комунист.Грездей.
Нищо злобно де.Я виж колко хубава усмивка съм направил.
цитирай
14. antonov - Сладуранче!!За какъв морал гов...
01.10.2007 12:09
Сладуранче!!За какъв морал говориш като Вашия Гоце
се коалира със сина на убиеца на Гео Милев и Вапцаров.Айде олан я. У болшевик морал колкото в х..й кокали!!!
цитирай
15. sladurana86 - Г - н Антонов
01.10.2007 17:02
Гледайте си кметските избори и не се врете там, където сте нежелан! И ако случайно спечелите кметското място в Берковица, да не забравите да разтреляте Берковския духов оркестър, затова, че свиреха на Бузлуджа;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladurana86
Категория: Политика
Прочетен: 168739
Постинги: 23
Коментари: 319
Гласове: 2642
Архив