Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2007 14:07 - Шифърът на Волен
Автор: sladurana86 Категория: Политика   
Прочетен: 12199 Коментари: 28 Гласове:
0

Последна промяна: 05.03.2008 23:47


Увод: Ванга: Осмият ще дойде осем години след смъртта ми
Дънов наричал описания от петричката ясновидка мъж - Журналиста
Осем години, след като си отида от този свят ще се изпълни времето на Осмия. Той ще проповядва истината из страната и много хора ще разберат и ще повярват на думите му. Той ще промени България." За тези думи на Ванга свидетелства близка до пророчицата жена, с инициали М.А. Попитана дали под Осмия има предвид царя, Ванга категорично отвърнала, че няма да е той. Според пророчицата Симеончо имал лоша карма от рождението си. "Идваха да ме питат за него тогава хора от двореца. Казах им да му вържат червена панделка над люлката, но не ме послушаха", отвърнала Ванга. Народно поверие гласи, че червеният цвят гони злите сили и предпазва от уроки.
За Осмия Ванга казва още: "Той ще бъде обичан от честните и мразен от нечестивите. По дирите му ще пуснат потеря, която ще търси начин да го предаде и да му причини зло, но него Силите го пазят, защото е пратен.
Ванга винаги е имала афинитет към числото 8, което според нея е ключово.

М.А. припомни, че Петър Дънов също говорел за Осмия, но го наричал по-конкретно - Журналиста. М.А. предположи, че става дума за Волен Сидеров и нарастващото влияние на АТАКА, която вече е трета политическа сила в страната, а по-малко от процент я делят от второто място.

През 2005 г., след парламентарните избори, се навършиха 9 години от смъртта на ясновидката. Тя не е оптимистка за бъдещето. Доброто е, че занапред ще бъдат направени нови археологически открития, които ще докажат древността на нашата цивилизация. Лошото - водата на много места ще бъде натровена. Помним, че един минерален извор край София вече неофициално е обявен за опас
eн, заради сметището в близост до него, чиито отрови са се просмукали в земята. "Хората сами
си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят Апокалипсиса или да го отложат", казва Ванга.

Вестник “Атака”, 24 декември 2005 г., Рождество Христово 

              Шифърът на Волен
Чрез коалиция “Атака” за пръв път окултният свят на imageфеномените влезе в парламента Партиите в парламента като че ли са готови да проспят зрелищната премиера на един истински национален Месия, Пророк на настъпващия Апокалипсис, Окултен феномен “Третото око”. Твърде необичайна за традиционния политически разум, идеологията на Волен Сидеров се крепи върху параноичен и декадентски прочит на свещените писания, според който от две хиляди години насам светът върви към морална деградация и физическо разрушение, тласкан от сатанинските сили на юдео-масонството. Едва ли е изненада, че книгите на Волен Сидеров и Капка Георгиева се продават като топъл хляб. 

Бумерангът на злото
видял свят през 2002 г., вече се радва на трето издание с щемпел на корицата “Под прокурорска проверка”. Програмната творба на Волен Сидеров прилича на “Mein Kampf” не само по антиеврейската си обсесия, но и при родния феномен също е валидна рецензията, с която американската преса посреща премиерата на книгата на Хитлер в САЩ – “шедьовър на буйстващия кретенизъм, дело на развилнял се начален учител”. 

“Преклонението пред сатаната и сделката с него са задължителна част от “просветлението” на членовете на масонски ложи с висок чин - осветлява положението лидерът на национално обединение “Атака”. 

- И така “най-великата демокрация” – САЩ, е създадена от масони, тоест от антихристияни”.
Безкомпромисно и бойко, само за няколко страници, роденият в Ямбол белоглав националист разобличава и смъква от пиедестала като коварни еврейски заговори срещу ортодоксалното християнството следните събития: “антицърковната борба на дейците на т.нар. Просвещение, като Волтер, Хобс и последователите им, които директно отричат Бога и провъзгласяват човека за Бог; на Реформацията, която чрез Лутеранството, Калвинизма и десетките им разклонения, зачерква всички постулати и тайнствата на Светата Христова Апостолска църква, такава, каквато ни я завеща Исус Христос; на революциите през XVII и XVIII век, които разрушават европейските монархии и нанасят удар върху църквата; на отделянето на Запада от Източно-православната църква и изолирането му; на предателската роля спрямо Изтока от страна на Запада при нахлуването на исляма; в отглеждането и пускането в ход от капиталистическа Америка и Западна Европа на болшевизма, като унищожител на Православния Изток”. 

49-годишното острие на патриотизма е категорично, че под “формата” на леви идеи в света е жив бацилът на нихилизма, на разрушителната антихристиянска сила, наричана социализъм, комунизъм и нихилизъм. 

Тя тлее и чака дъхът на Прометей (Луцифер) да я разпали за пореден път. “По принцип влечението наляво е влечение към смъртта”, заключава Волен Сидеров.
“Налудничаво звучи, но е вярно”, искрен е той – “комунизмите и тероризмите се финансират и инспирират от стояща в сянка международна върхушка, която концентрира най-големите капитали.” 

По негови агентурни сведения Октомврийската революция в Русия през 1917 г. е дело на Лев Троцки-Бронщайн, масон от 33-та степен от Ложата на Великия Изток и Владимир Улянов-Ленин, внук по майка на покръстен евреин – Александър Бланк. Също така Хитлер не е избивал никакви 6 милиона евреи, Холокостът е лъжа открай докрай. “Но ако учениците на теософката Блаватска създават идейно Хитлер, за да го хвърлат срещу Православието, кой им дава парите за тази операция? 

Оказва се, че същите, които дадоха пари на Бронщайн-Троцки да удави Русия в кръв през 1917 г.?”, пита реторично той. Според окултната версия на лидера на “Атака” Русия победила Хитлер благодарение на застъпничеството на Богородица. 

При битката за Калининград войската била предвождана от Казанската икона на Дева Мария. Точно преди самия немски щурм в небето се появила Мадоната. Тя се виждала от немските войници и в този миг всичките им оръжия засекли.

 
В края на “Бумерангът на злото” авторът подозира, че евреите отмъщават и наказват цели народи заради чувството, че с появата на Христос им е отнето реномето на богоизбран народ, и вметва: “Гонения срещу евреите е имало, разбира се, но те винаги са били причинени от самите тях.” 

Властта на Мамона
 

е излязлото наскоро продължение на “Бумерангът...”, в което е подплатена с финансови аргументи тезата, че евреите винаги са се кланяли на Златния телец и Мамона (бога на парите), държали са банките и са дърпали конците в капиталистическата ера. 

Безжалостно е дръпната маската от лицето на Средновековна Европа и Римкия папа – “оформилият се вече като морално разложен Запад изграждал държавата на гордостта и материалната алчност. Държавата на Мамона.” 

Според белоглавия фюрер и еротичен модел венецианските търговци (пустите евреи-лихвари – бел.ред.) подпомагат директно самите османци при завладяването на Балканите и териториите на тогавашна България. 

Нещо повече – ислямът също е измислен от евреите – “Синедрионът е виждал в създаването на една опростена и пасваща на номадските арабски племена доктрина оръжие за борба с Духовната държава на християнството. Сидеров добавя към разкритите ционистки конспирации още Инквизицията, начело на която застанал покръстеният евреин Торкемада, докато Оливър Кромуел пък направил Революцията в Англия по поръчка на Менаше бен Израел и група евреи. 

Отвратен, 51-годишният лидер на българските националисти, възкликва: “Всички извратени идеологии се раждат на Запад.” Западът е дотолкова адов, че Волен започва да вижда прелести в петвековното турско робство: “Парадоксално, но стената на османското владичество и изолацията на Царска Русия и православните народи по българските и руските земи, както и на балканските християни, запазила руснаци, българи, сърби, румънци, арменци, грузинци и други от покварата на мамонизма.

Във “Властта на Мамона” Волен Сидеров за пръв път формулира и своята доктрина за Духовната държава, която две хиляди години еврейските лихвари целят да съсипят. Основните характеристики на идеала на лидера на “Атака” са: “император-самодържец, който е отговорен пред Бога за живота, стандарта и законността на държавата си.

 Постът на императора бил избираема длъжност. (Може първият монарх от
IV-то българско царство да носи името Волен I? – бел. ред.) И произлязъл от низините на народа има право да стане император, ако има достойнствата. Законността произтича от Божия закон, а парите на този тип държава са номинална собственост на императора, защото той е отговорен пред Бога и защото парите са власт, а властта е от Бога, и никой освен помазаният за върховен управник не може да дели властта с него. 

Абсолютната монархия в християнската държава е без алтернатива. Тя отговаря на Божата разпоредба, а царят е ограничен във властта си от най-категоричните възможни ограничители – Божиите закони.”
По актуалните теми авторът на твпредаване “Атака” по кабеларката “СКАТ”, превърнало се в мощна политическа сила, масонски пръст вижда и в нежните революции от 1989 г.: “На срещата с Буш в Малта през декември 1989 г. “агентът на Билдербегите” Горбачов предава интересите на народа и нацията си, както и интересите на всички народи от соцлагера. 

Изтокът е поднесен на тепсия на Запада като територия, от която може да се заграби всичко, територия, в която хората са обречени на мизерия и стрес, какъвто не са преживявали от времето на монголското и турското робство... Живков е неудобен за “реформатора” Горбачов”, защото не се връзва с “Новия световен ред”, заключава Волен, захласнал по чара на бай Тошо. 

Врачуването на Волен обаче сочи, че глобалният капитализъм върви към упадък. “Деградация – това е най-подходящата дума - подчертава той. – Америка, която върви към физически упадък, ето това поразява от пръв поглед. Но вглеждайки се по-отблизо, виждаме признаци и на духовен упадък. 

Днешният глобализъм е базата на Новия световен ред, на единната антинационална и антихристиянска територия, върху която сега се изгражда свръхдържавата на последните времена - Империята на Антихриста”.
За бъдещето на Стария континент Сидеров също не оставя надежда – “С Европейската конституция е постигната победа на антихристиянски сили. 

Българите днес се радват, че ще се влеят в една езическа държава, отхвърлила Спасителя Христос. САЩ и Обединена Европа вече са явни врагове на нашия Спасител Исус Христос.”
За разлика от лаическите приумици на Волен, неговата спътница в живота - Капка Георгиева, смело навлиза в света на врачките, феномените с “трето око”, херметиците, вакханките, вуду-магьосниците от Хаити, теософията, хранещите се с разложени трупове тибетски лами, африкански женските тайни оргии, напиването на жените при сетуките в Естония, 5-те раси на Елена Блаватска и скорошните бълнувания на Ернст Мулдашев. 

Ванга от рода на прокълнатите
Романът започва с опустошения свят в края на XXI век, когато всички хора са измрели от мистериозни вируси, радиация и обърквания при пътуването във времето. Останали са няколко младежи, предвождани от Учителя, живеещи с помощта на скафандри в свръхсекретна лаборатория под земята.

Наставникът на оцелелите се спомня за пророчеството на баба Ванга от Рупите за Кивота по българските земи. По данни от вестник “Добруджанска трибуна” Тодорова сглобява версията, че конникът, който се е явявал на петричката врачка, и всъщност римският войник Никифор Скифий, който е ослепил самуиловите воини, всъщност е отвлечено българско дете. 

Развръзката на романа става при срещата на баба Ванга с Адолф Хитлер по време на нацистки спиритичен сеанс. Врачката предупреждава фюрера да не напада Русия, защото ще загуби войната. “Светът ще е на този, който открие Кивота, но това няма да си ти”, разочарова го Вангелия Гущерова. Версията на Капка е, че фюрерът е бил “посветен” в знанието, че българите водят началото си от Ноевия син Йафет, а не от семето на Сим, произвело семитските народи като еврейския. 

“Германците бяха една кръв с античните българи – кръв на бойци и завоеватели, не на търговци и спекуланти, нито на роби и слуги. Болг дал името си на цяла народност болгари, а брат му Брем населил земите на север от Дунав, чак до Скандинавия. Колад завладял Европа освен със своите воински достойнства, и с помощта на тъмни сили, той сключил договор със сатаната”, разказва тя. 

Ексцентричната версия, че българите водят началото си от цар Колад авторката черпи от измислиците на йеросхимонах Спиридон, който изопачава добре познатия християнски поздрав ”Бог се роди, Коледо” на “Болг се роди, Коладе”. И съчинява следната легенда: ”След Бладилий дойде трети крал на име Колад в годината от сътворението на света 4745 г. (762 пр. Хр.) Той беше много нечестив, зъл, сластолюбив, блудник, суров и просто да кажа, баща на всяка неправда, а най-много мъчител немилостив. 

При това сатаната го залюби и го постави отдясно на себе си, отдавайки му чест, достойна за делата му.” Затова баба Ванга при срещата си с цар Борис
III малко преди смъртта му през август 1943 г. му казва: “Проклятие има, то е за цялата ни земя. От първия ни цар идва, от Колад. Много мъка има да видят българите още, Боже, колко мълка ги чака...” 

В края на романа Учителят, оцелял в края на
XXI, си спомня за видението на врачката, че кивотът е скрит под скала, върху която е изобразен конник. На посоченото място намират ковчега с десетте божи заповеди, спуснати на Мойсей, жезълът на брат му и еврейски първосвещеник Аарон, както и стомна с небесната манджа манна. Проницателният читател може да разпознае в Учителя с бяла коса бъдещия месия, демек Волен Сидеров.

Убийството на Орфей

Журналистическото разследване на Капка Георгиева е книга, която може дълбоко да разтърси всички учени-траколози по света, тъй като в нея на пух и прах са направени всичките им проучвания. 

Поводът за нейните търсения е, че едно друго убийство – това на Христос, ражда християнството, което вече две хиляди години е водеща религия в света. “Тракийската цивилизация е възприела и налагала монотеизма преди или по същото време с Мойсей в Палестина и фараона-революционер Ехнатон. А ние, българите, сме наследници на траките и затова има документи. Защото истинската роля и същност на Орфей се крие? 

Това ли е била всъщност целта на убийците на Орфий – не само физическа, но и духовна смърт, чрез заличаване на делото му?”, пита се тя. Още от важните въпроси, зададени с назидателен тон са: ”От какво се страхуват траколозите?” и “Българи, кога ще си върнем Орфей?” 

Тук се вижда, че Капка вече е разлюбила цар Колад като митичен основател на българската държава в
VII век пр. Хр., както е отменена и версията на посветения Хитлер, че българите подобно на останалите народи от арийската раса, произхождат от ноевия син Йафет. (Ако “Атака” предприеме необходимия натиск в парламента, българските граждани вече ще може да се гордо да се наричат “синове и дъщери на Орфей”. – бел ред.) Развръзката в “Убийството на Орфей” настъпва, когато Георгиева поема факела на истината от ръцете на Корсети, който в своята “История на езотеризма и окултните науки” разказва: “Някои от принципите на орфизма остават запазени за различни тайни секти – от най-сериозните в езотерично отношение, като розенкройцерите и масоните, до най-опасните, като сциентоложката църква например. 

Не бива да пренебрегваме също приноса му към най-важните течения в езотеризма: херметизма, учението на Верните в любовта, средновековното рицарство, сотериологията на митовете за свещения Граал, платонизма през Ренесанса и други”. Оттук излиза обаче, че не евреите, както смята лидерът на “Атака”, а мистите (жреците на Орфей) са в дъното на всички световни конспирации. 

Благоверната на Волен доказва, че историята как Орфей пренебрегнал вакханките по време на оргия и те са го убили, е чист шаманизъм и изопачаване на орфическия монотеизъм от страна на долните класи и завистниците. Сензационното разкритие на Георгиева-Сидерова гласи, че слизането в ада заради любовта на митичния певец към Евридика също е измишльотина: “Орфей е постигнал съвършенството на андрогина. 

На самодостатъчното, завършено същество, съдържащо в себе си мъжкото и женското начало. В такъв случай на него не му е нужна драматичната любов с Евридика”. Добре, че древните траки са изчезнали, иначе с 2-хилядно закъснение щяха да узнаят, че техният жрец е обикновен педераст.
Женските истории на Орфей са под въпрос, но е сигурно, че “през пещерата, наречена “Дяволското гърло” в Родопите, той се спуска в царството на мъртвите, където се среща с Персефона”. 

Тук вече едва ли някой може да учуди на достановения от авторката факт, че “принципите на Орфей се покриват изцяло със заветите на Христос”.
Като се вглежда обаче в картините на Леонардо да Винчи, който по нейни и на Дан Браун оперативни данни е бил член, ако не и Велик Магистър на Ордена на Сион, и освен това сключил договор със сатаната, Капка доказва, че Кивотите с Божиите заповеди са няколко – един от тях е даден на Орфей и още е по нашите земи. 

Освен това, позовавайки се на Любомир Левчев, тя е уверена, че в Родопите има и друга пещера, в която митичният певец по подземен път отишъл до Египет. Там Орфей станал съученик с Мойсей и Хермес Трисмегист. Някъде из пирамидите тайни жреци ги обучавали на египетски мистерии, а накрая Бог лично им връчил поне три кивота. Възможно е обаче пък Орфей и Хермес Трисмегист да са едно и също лице, без да е ясно колко са кивотите, но със сигурност един от тях е закопан на територията на Република България. (Всъщност още през
XVII век богословите и най-вече женевският филолог Исак Казобон доказват, че “Corpus Hermeticum” е компилиран фалшификат от III век след Христа и принадлежи на една гностичните секти. Същото показаха и намерените преди половин век в Наг Хаммади апокрифни евангелия. 

Египтолозите са категорични, че текстовете нямат нищо общо с древните египетски мистерии. – бел. ред.)
После става ясно, че Тамплиерите са пипнали Кивота на Хермес, въпреки, че в книгата на Капка за Вера Кочовска, се твърди, че рицарите били тръгнали всъщност за Свещения Граал, без да броим версията на Сидеров, че същинската цел на Кръстоносните походи била да се изпотрепе православното население. 

От всичко това следва, че “Леонардо е бил Велик Майстор на масонска ложа. Ако тамплиерите са открили действително Кивота на Хермес, то Мона Лиза несъмнено е неговият жрец”, заключава Капка.
По указанията на Да Винчи в картината “Бакхус”, който сочи с ръка надолу, Георгиева напътства да копаем в Родопите, където бил скрит кивота. По нейната версия през 1981 г. баба Ванга и Людмила Живкова с помощта на древна карта проводили археологическа експедиция да копае в местността Мишкова нива край Малко Търново в Странджа, където бил скрит кивота или пък се намирала гробницата на египетската-богиня с глава на котка – Бастет. 

За по-сигурно обаче може да се твърди, че ковчегът с божиите закони може да е заровен в Сакар, понеже в някога в Египет имали бог Сокар, изобразяван с глава на птица, досущ като Хермес Трисмегист. Заключението на Капка е, че учението на Орфей е станало жертва на езически култове. “Менадите са удържали победа над единосъщния бог. Пророците са предсказали, че последната битка на Армагедон предстои. Предсказали са също и кой ще я спечели”, е изводът на творбата.
Накрая авторката все пак остава с подозрението, че “духовното убийство” на Орфей е всъщност дело на евреите, за да наложат в света теорията за уникалност на един единствен пророк – своя човек Мойсей. 

Ванга, Вера, Волен – мисия феномени
След упражнението върху покойната петричка врачка Капка Георгиева употребява и жив екстрасенс – Вера Кочовска, като пише житието й на светица-мъченица. 

Според нейните уверения феноменът от Перник има “трето око”, а Висшият разум му съобщава за минали и предстоящи събития. Кочовска два пъти има лични срещи с Господ Бог, вторият път на Божи гроб Христос я погалил по главата. 

Освен това Мойсей й диктува какво да говори. При Кочовска, както при баба Ванга, “мъртвите се явяват със същата отзивчивост, без да е необходимо тя да ги призовава или вика”. 

И двете врачки си имат свои конници, които говорят чрез техните усти, само че при Ванга е Никола (Никифор Скифий), а при Вера – Мадарският конник. Следователно тук се прави пряка връзка с четирите конника, които известяват края на света от Откровението на Св. Йоан. Конниците на българските гледачки обаче са прокълнати души според авторката. Както смята и Елифас Леви – “понякога “астрални трупове” нахлуват в сънищата на младите момичета, защото за извършили приживе тежък грях и не могат да напуснат земята”. 

Баба Ванга и Вера Кочовска дружно пророкуват черни дни за човечеството. “Виждам цялата земя пуста... Вярва ли го това някой, Боже”, изрича петричката врачка в състояние на транс. “Аз не мога да вляза само там, откъдето съм излязла. Като се събудя, виждам Апокалипсиса. Все го чакат, все го прогнозират, а той е залял вече сват”, бае Кочовска. 

Според Георгиева двата й любими феномена, които виждат само злини, смърт и разрушения, са автентични, а останалите екстрасенси са ментета.
Според християнския светоглед обаче обсебването от демони се смята за бесовщина, защото ангелите поначало не могат се вселяват в хора. “Тази жена претендира, че е феномен, а ходи с деколте до кръста”, възмущава се и Кочовска от конкуренцията. “Сред врачките наистина има и такива, които познават събития и лекуват, но с помощта на демонични сили - предупреждава все пак Капка Георгиева.

 – Много неблагоразумни люде са ставали техни жертви и дори да били обсебвани от бесовете”.
Вера Кочовска, която е сравнена с Орфей, Мона Лиза и Христос, наскоро стана личната гадателка на Волен Сидеров. 

Високото кръвно налягане, от което лидерът на “Атака” се оплаква дълги години, е изцерено веднъж завинаги от пернишкия феномен с “третото око”. “Вера ни предсказа влизането на “Атака” в парламента и през цялото време бяхме спокойни”, признава Капка Георгиева пред “Нощен труд”.
“Бог да го пази Волен! - заклева го Кочовска. – Той е спуснат отгоре и затова да му навредят не могат. Има мисия и я следва.” 

Друго нейно бълнуване е, че лидерът на “Атака” един ден ще стане министър-председател.
Интересно е защо ревностен православен християнин, какъвто е водешщият на предаването “Атака”, се опира на помощта на контактьори в политическите битки? Нищо не може да разколебае Сидеров, че отвъдните сили са могъщ и реален фактор в световната политика от хилядолетия насам. 

“Всъщност Хитлер е последният политик на ХХ век, използвал окултизма в своя път към властта и завладяването на света”, твърди Сидеров. Според белоглавия водещ от СКАТ фюрерът е носел тибетското име Хси Тале и е разчитал на магически камък, послание от Пантичния лама и “ламическа Библия”. В същото време Волен Сидеров копира точно посланията, мимиката и жестовете на Хитлер, “Атака” е превод от вестника на Германската национал-социалистическа партия “
Der Angriff”. 

Подражание на нацизма е и озвучаването с Вагнер и бойна тръба. Сега вече, досущ като Хитлер, има и свой личен екстрасенс.
“Не ценим своите, български дадености. Не можем да схванем една проста истина – чрез Вера Кочовска България е получила невероятния шанс да има своя Нострадамус - недоволства Волен Сидеров. – Отново ли българският национален нихилизъм взима връх!?”. (Може да се очаква скоро всеки, който не се кланя на злокобната баячка Кочовска, да бъде съден за поругаване на национална светиня. – бел. ред.) 

Виждането на Волен Сидеров и Капка Георгиева, подкрепено от врачките Ванга и Вера, по отношение на политическите реалности е, че Апокалипсисът е настъпил и предстои последната битка между Антихриста и Спасителя на Армагедон. САЩ и ЕС са царството на Антихриста, обаче Волен Сидеров е изпратен с мисия “отгоре” един ден да стане премиер на страната и да ни включи във войната на страната на Православието. 

В “Бумерангът на злото” той пророкува: “Тази битка се води от появата на Христос и нейният край е предизвестен. Който е чел Откровението на свети Йоан Богослов знае какво следва. От всеки човек на Земята зависи на коя страна ще застане в тази битка. Зависи дали ще прескочи измамните ценности на така наречената евроатлантическа цивилизация, която се опитват да ни налагат със сила, икономическа или военна, и ще приеме спасението”. Преди това обаче трябва с най-голяма сериозност да се разгледа мнението на Кочовска: “И сатаната, и Антихристът съществуват, но те не са конкретни личности, а обсебват други хора. Проявяват се също в диктатурите, чрез войните”.

Руслан Йорданов - Fukara



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. teodordetchev - Сладурано 86-та, вижда се, че четеш много ...
29.08.2007 13:53
... но уверявам те, няма да сбъркаш ако редуваш творчеството на Волен и Капка с някои други книги. Не че те подозирам, че чегеш само класиците на "Атака", ама от позицията на младостта си, ти изглежда смяташ, че имаш на разположение цялото време на света и можеш да го изразходваш (не казвам да го пилееш) максимално щедро към всеки, който се е кандидатирал за общественото внимание. Вярно е, че Волен Сидеров е важен обществен феномен, който трябва да бъде позтнаван доста детайлно, ама все пак редувай произведенията :-))) Ще кажеш, че се е намерил кой да те поучава, след като сума ти време съм се занимавал с Волен и "Атака" ...

http://teodordetchev.blog.bg/viewpost.php?id=20499

http://teodordetchev.blog.bg/viewpost.php?id=17632
http://teodordetchev.blog.bg/viewpost.php?id=17633

http://teodordetchev.blog.bg/viewpost.php?id=18031

http://teodordetchev.blog.bg/viewpost.php?id=20438

Но струва ми се не трябва да отдаваме чак такова внимание на комерсиалното творчество на Волен Сидеров, писано и компилирано по време, когато човекът си е изкарвал хляба с писане, като упражняващ свободна професия. Антисемитските и антимасонски писания на Волен Сидеров не са кой знае колко оригинални, те са просто добре подредени, иначе могат да бъдат открити в безброй други издания преди това. Има и позоваване на писания, които нито един уважаващ себе си антисемит вече не би цитирал. Примерно, много отдавна е доказано научно и безусловно, че т. нар. "Протоколи на сионските мъдреци" са чисто и просто фалшификат и провокация на царската "Охранка". (И преди да възникнат тоталитарните държави, тайните служби са си били тайни служби ...).
Иначе, не мога да не се съглася, че еволюцията на партията на Волен Сидеров определено е важна за бъдещето на България и всяко подценяване на формацията му или на него - лично, би могло да струва скъпо на твърде много хора.
цитирай
2. sladurana86 - Определено редувам "твор...
29.08.2007 14:37
Определено редувам "творчеството" на Волен и Капка, иначе рискувам в пристъп на умопомрачение да направя някой концлагер в мазата:) Започнах да се интересувам от Волен и това, което проповядва още преди членството ми в БСП или с други думи от самото създаване на Атака. А тези антисимитски и антимасонски писания си ги обяснявам с това, че Волен е завършил Духовната семинария, но искренно се надявам да не вярва в теориите, които е развивал, защото иначе трябва сега да е в клиника "Свети Наум" А това, че Хитлер не е преследвал евреите е меко казано нелепо, както и твърдението, че сами са инсцинирали това, което им се е случвало през ІІ световна. Относно подценяването - един враг никога не бива да се подценява:)
цитирай
3. teodordetchev - Дълбоко се съмнявам, че в Семинарията ...
29.08.2007 14:49
... възпитават в антисемитски дух, макар че в България няма нищо невъзможно. Нещо не разбрах от поста ти - никъде не съм твърдял, че Хитлер не е преследвал евреите, нали така ? Ако Волен го твърди, това също е нелепо. Дори и най-отчаяните исторически ревизионисти отричат не репресиите, а мащабите на преследванията и избиванията на евреите. Някои се опитват да доказват, че водачите на ционистите са подкрепяли Хитлер (!), за да "мотивират" евреите към изселване в Израел и създаване на самостоятелна еврейска държава. Изобщо всякакви конспиративни теории са набъркани от историци, писатели и писачи, но чак за твърдение, че Хитлер не е преследвал евреите не бях чувал !?
цитирай
4. sladurana86 - Волен го твърди, не вие:)Прочете го ...
29.08.2007 15:08
Волен го твърди, не вие:)Прочете го в "Бумеранга на злото", там го пише:) - лъжа е бил Холокоста и убийството на 6 милиона евреи!Даже пише, че Хитлер е ходил при Ванга и тя му е казала, че не той е избрания! А относно образованието му, имах предвид, че там може да се е породила тази теория, като се има предвид, че евреите се смятат за богоизбрания народ, а сам Христос ги е изгонил от храма и пр.. Друго налудничево твърдение например е че Октомврийската революция от 1917г. е конспирация, финансирана от масоните, както и Запада и САЩ също са под властта на безбожните майстори - зидари и техните ложи и те (масоните) водят света към нравствен упадък и апокалипсис! Но определено най - шизофреничното от всичко е той да се смята за МЕСИЯТА:)
цитирай
5. teodordetchev - Всеки политик има разни месиянски уклони - ...
29.08.2007 15:50
... повече или по-малко. Иначе няма да е никакъв политик. Те и хората си искат политици - месии, ако си забелязала ... Искат ВОДАЧИ, т. е. месии в леко умален вид :-)
Важна бележка - Иисус е изгонил от храма не евреите, а ТЪРГОВЦИТЕ. Как да изгони евреите, като то там други не е имало, а и Иисус е проповядвал точно на тях :-))) Чак после - при апостол Павел, християнството започва да се проповядва и сред другите народи.
При Октомврийската революция със сигурност има елемент на конспирация - само че конспираторите са от германския генерален щаб, които оказват огромна помощ на Ленин и екипа му за да излезе Русия от войната. Това вече не са бълнувания, а исторически документирени факти. Германските и австрийските военнопленници в Русия са били призовани от съответните военни командувания, да се влеят в Червената гвардия (преди т. нар. РККА - Рабоче-крестьянская Красная Армия е имало Красная Гвардия). В историята е описан дори един анекдотичен епизод, когато Ленин приема парада на Червената гвардия в Петроград. Червената гвардия преминава покрай него в перфектен строй, само че всяко преминаващо покрай Ленин каре го поздравява с "Да живее Кайзерът", а не с "Да живее Революцията".
Разбира се, горното са факти, а от там нататък всеки си прави всякакви спекулации - виновни са ту масоните, ту евреите, ту американците, ту всичките заедно. Между другото, в очите на съвременните анти-глобалисти от Воленов тип, американци, евреи и масони са едно и също нещо. Разбира се, Волен е достатъчно умен да декларире, че той няма нищо против евреите, а се "бори" само с еврейската върхушка, но мисля, че това е мъдра застраховка за пред прокурора, който и без това е подложен на наказанието да чете "Бумерангът на злото" :-)
Волен се познава лично (и се е снимал лично) с някои от най-крайните съвременни историци - ревизионисти (имат се пред вид историци, които подлагат на ревизия историята на Втората световна война и на Холокоста). Но пак повтарям - тези хора оспорват броя на убитите, а не самия факт на репресиите. Откровено казано те стават смешни в препирните си. Едни доказват, че не били избити 6 000 000 евреи, а "САМО" 1 000 000 !? Други, стигат дори до "долната граница" от 200 000 убити. Много малко, няма що. Подобна дискусия има и в Русия - дали в Гулаг са измрели 30 000 000, 10 000 000 или само два три милиона. Мисля, че е изключителен цинизъм да се твърди за един режим, че е по-макро престъпен, защото бил избил само 1 000 000 души, а не 6 000 000, респективно - само 3 000 000, а не 30 000 000 :-(((
цитирай
6. sladurana86 - Определено хората искат ВОДАЧИ, ...
29.08.2007 18:22
Определено хората искат ВОДАЧИ, чиито образ се препокрива с месия, но хората НЕ искат хора с налудности за мания за величие, хора, които да претендират, че са водачи, а да не са такива. Макс Вебер напр. разграничава основно три вида власт - традиционна(патриахалност, феодализъм), рационална(бюрокрация) и харизматична. Но по принцип Вебер смята, че съвременното измерение на властта е в нейната индустриализация. При хората, претендиращи за водачи, месии и рп., трябва(задължително условие е)да са ХАРИЗМАТИЧНИ!! Докато говорят да те омайват и ти да си готов да ги сляпо да ги следваш да края на света, през огън и вода, Рая и Ада, да им вярваш абсолютно и безрезервно. Волен Сидеров е всичко друго, но не и харизматичен и затова напъните му изглеждат смешни и жалки,следвайки теорията на Вебер, след като Волен отхвърля Индустриализацията и по този начин отхвърля и властта:) А тези хора може и да оспорват броя и да НЕ отричат репресиите, но Волен го прави - той отрича изцяло да е имало Холокост и репресии! Той достига до крайност! От контекта на книгите му намирисва към култ към Хитлер, макар, че ако трябва да бъдем обективни, Хитлер ако не е предизвикал ІІ СВ и ако не е предприемал репресии, е щял да бъде един от най - великите политици не само в историята на Германия, а на целия свят:)
цитирай
7. teodordetchev - Ако хитлер не беше предизвикал ...
29.08.2007 20:07
... Втората световна война, щяха да го помнят само интересуващите се от история и професионалните историци и политолози. Защо ? Установен факт е, че през 1938 г., Германският Райх изпада в изключително тежко финасово положение. Самата власт на Хитлер започва да усеща вътрешни трусове и мощна опозиция във финансовите и бизнес средите. Първата мярка срещу назряващата финансова криза е конфискацията на еврейски имущества. Като говорим за имущества, трябва да имаме пред вид ОСОБЕНО едри имущества. Дори банки ... Това закърпва положението, но на Хитлер е ясно, че радостта ще е за кратко. И тогава се преминава към осъществяването на един от лелеяните планове на Хитлер - прехвърляне на икономиката на страната на военни релси. А за да се прехвърлиш на военни релси си трябва и война, за която да се готвиш. И се започва - окупацията на Чехия, аншлусът и ускорената подготовка за война с Полша, в случай че не вземе да мине отново чешкият сценарий. Чешкият сценарий не минава и се дават първите изстрели във Втората световна война. Не съм привърженик на обясняването на всичко с икономически аргументи (твърде марксически подход, нали ?), но зад на пръв поглед мегаломанските действия на Хитлер в навечерието на 1939 г., стои обсесията (обладаването) от властта. За да не изпусне властта (а популистката власт се нуждае от доста пари - да си спомним Евита Перон), Хитлер трябва да вземе от някъде пари и той ги намира - от евреите, от окупираните територии, от където падне ... Вече има публикувано детайлно изследване на икономическата и снабдителна политика на Хитлер през войната. От него се вижда, че първата грижа на Хитлер е била на немците да се спестят в максимална степен неудобствата на войната. Първите му думи след новината за окончмателното падане на Сталинград са били: "Трябва ПАК да УВЕЛИЧИМ продоволствените дажби". Така че, Хитлер е трябвалро да избира между бърз фалит на "Хилядолетния Райх" още през 1938 - 1939 г. и поемане на авантюристична, конфронтационна линия на поведение, която в крайна сметка го вкарва във война с целия свят.
Имам искрени съмнения, че Волен Сидеров е отрекъл някъдзе индустриализацията - той е един от апологетите за необходимост от т. нар. "национален капитал"... Нещо бъркаш или аз не съм те разбрал.
За холокоста ще коментираме малко по-късно. Ако Сидеров действително поставя под съмнение Холокоста въобще и изцяло, той може да има тежки съдебни проблеми - в ЕС има държави, където отричането на Холокоста е криминално пресътпление. А това може да повлече съдебни искове, искания за правна помощ и дявол знае още какво - навлизаме в сферата на правната казуистика. Но на Волен ще му стане доста горещо...
цитирай
8. sladurana86 - Прочетете отгоре какво съм напи...
30.08.2007 12:56
Прочетете отгоре какво съм написала за "Бумеранга на злото", това са думи на Волен, определено на г -н Сидеров ще му стане горещо:) А относно Хитлер - когато идва на власт през 1933г. до 1939г. той прави "Икономическото чудо", германците са го обичали, защото от една унизена и икономически почти унищожена Германия той прави силна и велика държава, която заставя държави като СССР и Великобритания да се съобразяват с нея. Просто Хитлер е разбрал ползата от милитаризацията, както САЩ днес! Но за да преобразува Германия му трябвали пари! А пари били концентрирани в евреите, затова Хитлер е започнал с националистическата дактрина - почесвал е националната гордост на германците, а те като виждали, че Германия си стъпва на краката припознали в него своя месия!!! Германците са ОБИЧАЛИ Хитлер и все още го ОБИЧАТ, но не го показват за да не разсърдят другите народи:)
цитирай
9. mitternacht - Така или иначе
29.09.2007 20:08
се вижда, че това е изсмукано от пръстите.
Драга ми девойко, не го прочетох, но след като бегло прегледах, видях пълни простотии.
Волен няма да бъде никога като Хитлер.Ние няма да бъдем никога германци.Волен не е зло.Хитлер е добро.
Хайл Хитлер!

бай дъ уей, има огромна възможност холокост да е нямало.Жалко, трябва да се стъкми един.
цитирай
10. sladurana86 - :)
30.09.2007 19:21
Не разбрах само как с беглия си преглед успя да категоризираш статията като "измукана от пръсти". Но всъщност няма значение:) Ако някой ден заминеш в чужбина знай, че в някои страни има солидни глоби за отричане на холокоста:) така че внимавай с изказванията там:)
цитирай
11. анонимен - Очарован съм
05.03.2008 18:28
Много готини постинги, Сладурано. Присъедини се към www.redfen.net

Мани го тоя дечев - нищо не разбира, беше зам-министър в кабинета
цитирай
12. анонимен - ivan
07.05.2008 18:19
абе случайно сладурана да не е чифут забрави ли кой пусна атомната бомба да не би да е волен пак чифутите а защо зашото са страхливци
цитирай
13. анонимен - Шифърът на Волен
18.05.2008 16:59
Не разбирам твоето настървено ожесточение към Волен Сидеров!!! СЛЯП ли си че не виждаш- човечеството върви право към пропаста! Законът на инерцията валиден за множеството занапред ще играе решаваща роля. Занапред хората открито ще се разделят между силите на светлината и силите на мрака. Трето положение не ще има!!!
цитирай
14. анонимен - Какво стана, сладурано, любимите ...
09.12.2008 07:05
Какво стана, сладурано, любимите ти американци май напълниха гащите само година и нещо след твоите изцепки....още ще има, не се притеснявай..(9.12.2008г)
цитирай
15. анонимен - Волен...
07.08.2009 13:36
ВОЛЕН е АБСОЛЮТНО п р а в драги ми писач на това г-н Руслан Йорданов !!! Де да имаше още такива няколко мъже като ВОЛЕН СИДЕРОВ ! А сегашните "политици" са някакви мекотели в гащи !
цитирай
16. анонимен - Komynist e diagnoza...
23.08.2009 10:21
"draga""sladyrano",ne znam koe ti e sladyrskoto,oba4e qvno si bolen mozuk...samo infantilni,kato teb deto iskat da lapat 4yjdi kinti,mogat da sa 4lenova na bsp/bkp/,a puk kolkoto do Volen,kato ne vmenqvash nqkoi polojeniq po-dore si trai i ne pishe razni statiiki...
цитирай
17. анонимен - Osven diagnoza komynist znachi i nravstvena degradaciq....
23.08.2009 10:37
"sladyrano",interesno mi zashto ne se preselish na "tvoiqta""planeta,kudeto da sledvash razni aprilski linii,da gonish petiletki i da leleesh svetlo budeshte,bezklasovo obshtestvo i podobni ytopii i himeri.zashto znimavash horata,jiveeshti prostichuk jivot ,s tvoite alchni za slava slovoizliqniq""?""!!!!dokoga takiva,kato teb shte pravqt taka che na chovek da my omruzva jivota ot skyka i tqkostni zlobodnevni maloymiq,kato tvoite""?""na vsichki im e vtrusnalo ot takiva,kato teb i prestupnata organizaciq ,v koqto chlenyvash...Takiva kato teb navred i postoqnno se bytat mejdy horata da si natrapvat psihopatiite pod forma na ""mnenie""...dosta i dosadna si s tvoite recenzii otnosno razni knigi...dyshata i mozuka ti sa zarazeni s bacila na pokvarata moeto momiche.Nqmam kakvo poveche da ti kaja i nikoga ne bih stoiala v kompaniqta na takiva kato teb,taka che kakvoto i da mi otgovorish budi sigyrna che ne me interesyva ni nai-malko...
цитирай
18. анонимен - ....p.s.
23.08.2009 10:57
imam edn predlojenie za teb,glypachke-zashto ne otidesh da jiveesh vuv vse se sere ussr-tam sus sigyrnost mnogo shte te yvajavat poradi mnenieto ti i shte imash mnogo fenova-no "draga"ne zabravqi che si v BG i tyk prosto vsichki deto ste RED,ste dosta dosadni i NELEPI,za momenta...kakto izashto ne si pomislish vmesto da tulkyvash razni knigi,naprimer za prestupleniqta na "partiqta""ti!!!Interesno mi ekakva bi bila recenziqta ti otnosno drygi knigi ot tipa naprimer na "bez sud i prisuda""i ädut-lagerite i zatvorite""...Drygarko "sladyrana"",biesh v mnogo losha posoka s bolniq ti mozuk...
цитирай
19. анонимен - Adut-Lagerite i zatvorite
23.08.2009 10:59
..knigata mojesh da si poruchash ot book-store.bg -i ne zbravqi.che ochakvame komentarite ti chlenke na bsp/bkp/....
цитирай
20. анонимен - Opoznai drygarkata"sladyrana",za da q namrazish...
23.08.2009 11:26
...drygarko "sladyrana".qsno e che v prizmata na pogleda ti vurhy vsichko drygi nuansi,osven cherveno nqma,za tova purvo naychi,kak se e pruknala partiqta,na koqto si chlen i s cenata na kakvo sushtestvyva i do dnes...v doma ti nqkoi den redom do tomovete na vojda ti mojq bi shte podredish i knigite za represiite,koeto shte e qvno dokazatelstvo za psihopatiqta ti...naychi,drygarko s cenata na kakvo dosajdate i do dnes,s cenata na kakvi recenzii tormozite horata i do dnes...dobre che veche mnogo hora sa opisali pohvatite vi na visoki i profesionalni psihopati,ta da znaqt horata kakvo moje da se ochakva ot takiva kato vas...kakto episano"po delata im shte gi poznaete"-eto i tvoite dela drygarko...v po-gore izpisanite ti mneniq otnosno knigite na Volen i Kpka Siderovi..
цитирай
21. анонимен - Idiotko,drygarke "sledyrana""...
23.08.2009 13:07
...kak shte iztulkyvash chast ot veryuto na partiqta ti v liceto na psihopata makarenko naprimer ili na nqkoi ot vojdovete vi ,a sled tova i na po-gore spomenatata kniga ,za koqto pisah...edva li mojesh da razsujdavash,no vse pak osmisli pssihopatskata si identichnost i sled tova se zanimavai pyblichno s razni lichnosti...vie komynistite se mnojite kato nqkakuv izvunzemen bacil, a tormozite vsichki drygi koito iskat da suzdadat pokolenie-hora nravstveni i normalni...dokoga takiva kato teb ,opisani v izvesten roman shte zanimavat horata s idiotiite im "?"!!!!!
цитирай
22. анонимен - 8#228
24.08.2009 15:34
qvno mnogo vi haresva v tozi tup sait da promenqte onova,koeto vi prashtat,kato komentar-da ama ne na mqsto...
цитирай
23. анонимен - Diagnozata ti "sladyrano"....
06.09.2009 14:12
...ne znam kakva e,ama shtom chenyvash v prestupna organizaciq deto vojdovete vi sa ediniq sifilistik,drygiq ebal dushterq si-za nikude ne si...samo za karlykovo moje bi...mqstoto ti e da si hortyvash s razni sadisti vuv youtube ,deto oshte prevuznasqt maloymnika bai ti toshoAnatema....za teb i cqlata ti gvardiq ot izchadiq ,deto ste si osnovali prestupnata vi organizaciq-bkp/bsp/Anatema...
цитирай
24. анонимен - Абсолютни глупости! Волен вече си ...
04.04.2010 19:28
Абсолютни глупости! Волен вече си продаде гъза на Мамона.
цитирай
25. анонимен - jcpenney coupons
25.10.2011 13:20
nUwwidekdas <a href=http://tinyurl.com/jcpenneyprintablecoupons>jcpenney printable coupons</a> Okqsmedd
цитирай
26. анонимен - секс знакомства еманжелинск
01.12.2011 08:46
<a href=http://www.opkuu.aptekaon.in/vakansii-korrektora-v-saratove.html>Вакансии корректора в саратове</a>
<a href=http://www.gmyh.aptekaon.in/chat-znakomstv-zaporoje.html>Чат знакомств запорожье</a>
<a href=http://www.frjy.aptekaon.in/znakomstva-gorod-lesnoy-sverdlovskoy-oblasti.html>Знакомства город лесной свердловской области</a>
<a href=http://www.qnwt.aptekaon.in/znakomstva-v-chite-besplatno.html>Знакомства в чите бесплатно</a>
<a href=http://www.burshtyn.kuncihost.net/map14.html>Секс знакомства без регистрации николаев</a>
<a href=http://www.gqmf.aptekaon.in/znakomstva-mamba-bryansk.html>Знакомства мамба брянск</a>
<a href=http://www.wmup.aptekaon.in/porno-znakomstva-v-astrahani.html>Порно знакомства в астрахани</a>
<a href=http://www.voay.aptekaon.in/love-siti-3d-znakomstva.html>Love siti 3d знакомства</a>
<a href=http://www.epif.aptekaon.in/sayti-znakomstv-novoy-kahovki.html>Сайты знакомств новой каховки</a>
<a href=http://www.voay.aptekaon.in/sayti-znakomstv-v-krasnoyarske-populyarnie.html>Сайты знакомств в красноярске популярные</a>
<a href=http://www.zastavna.kedija.com/pravoslavnie-znakomstva-rostov-na-donu.html>Православные знакомства ростов на дону</a>
<a href=http://www.syth.aptekaon.in/samiy-rasprostranenniy-sayt-znakomstv.html>Самый распространенный сайт знакомств</a>
<a href=http://www.ilvjv.aptekaon.in/rabota-sistemniy-programmist.html>Работа системный программист</a>
<a href=http://www.buryn.kuncihost.net/sayti-intim-znakomstv-proverennie.html>Сайты интим знакомств проверенные</a>
<a href=http://www.ltdea.aptekaon.in/rexam-naro-fominsk-vakansii.html>Rexam наро фоминск вакансии</a>
<a href=http://www.dneprodzerzhinsk.d-rocket.us/seks-znakomstva-v-amurske.html>Секс знакомства в амурске</a>
<a href=http://www.pnfzr.aptekaon.in/ooo-kapital-vakansii.html>Ооо капитал вакансии</a>
<a href=http://www.kvwpm.aptekaon.in/vakansiya-povar-na-razdachu.html>Вакансия повар на раздачу</a>
<a href=http://www.uzwy.aptekaon.in/znakomstva-piter-oblast.html>Знакомства питер область</a>
<a href=http://www.okomy.aptekaon.in/rabota-cheboksari-soiskateli.html>Работа чебоксары соискатели</a>
<a href=http://www.xoeq.aptekaon.in/seks-znakomstva-vyazma.html>Секс знакомства вязьма</a>
<a href=http://www.mnvn.aptekaon.in/besplatniy-sayt-znakomstv-barnaul.html>Бесплатный сайт знакомств барнаул</a>
<a href=http://www.axg.aptekaon.in/eroticheskie-znakomstva-po-veb-kamere.html>Эротические знакомства по веб камере</a>
<a href=http://www.bogoduhov.gettingstart.com/znakomstva-zhenshini-40-50-let.html>Знакомства женщины 40 50 лет</a>
<a href=http://www.urtgv.aptekaon.in/gde-nayti-vremennuy-rabotu.html>Где найти временную работу</a>
<a href=http://www.ctlp.aptekaon.in/bdsm-porno-znakomstva.html>Бдсм порно знакомства</a>
<a href=http://www.txhdk.aptekaon.in/gazprombank-naberejnie-chelni-vakansii.html>Газпромбанк набережные челны вакансии</a>
<a href=http://www.enau.aptekaon.in/znakomstva-g-sankt-peterburg.html>Знакомства г санкт петербург</a>
<a href=http://www.zrgs.aptekaon.in/nayti-cheloveka-v-znakomstvah.html>Найти человека в знакомствах</a>
<a href=http://www.tbtzs.aptekaon.in/slujba-zanyatosti-tver-vakansii.html>Служба занятости тверь вакансии</a>
<a href=http://www.eixt.aptekaon.in/znakomstva-gorod-doneck.html>Знакомства город донецк</a>
<a href=http://www.hvmpk.aptekaon.in/gai-podolsk-chasi-raboti.html>Гаи подольск часы работы</a>
<a href=http://www.qefg.aptekaon.in/galaktika-znakomstv-60-besplatno.html>Галактика знакомств 6.0 бесплатно</a>
<a href=http://www.scadsiceara.c0t.biz/nizhniy-novgorod-znakomstva-obyavleniya.html>Нижний новгород знакомства объявления</a>
<a href=http://www.spjeq.aptekaon.in/rabota-menedjerom-v-jukovskom.html>Работа менеджером в жуковском</a>
<a href=http://www.kjjc.aptekaon.in/seksualnie-znakomstva-v-tomske.html>Сексуальные знакомства в томске</a>
<a href=http://www.bogng.aptekaon.in/yarmarka-vakansiy-v-kieve.html>Ярмарка вакансий в киеве</a>
<a href=http://www.voay.aptekaon.in/znakomstva-mir-lybvi.html>Знакомства мир любви</a>
<a href=http://www.yfizh.aptekaon.in/vakansii-medsestra-sidelka.html>Вакансии медсестра сиделка</a>
<a href=http://www.jhwle.aptekaon.in/rabota-v-samare-bylleten-vakansiy.html>Работа в самаре бюллетень вакансий</a>
<a href=http://www.voznesensk.tvrf.biz/mobilnie-gey-znakomstva.html>Мобильные гей знакомства</a>
<a href=http://www.wmup.aptekaon.in/slujba-znakomstv-spb.html>Служба знакомств спб</a>
<a href=http://www.iiawg.aptekaon.in/rabota-organizatorom-svadeb.html>Работа организатором свадеб</a>
<a href=http://www.dubno.prog-office.com/znakomstva-dlya-zhestkogo-seksa.html>Знакомства для жесткого секса</a>
<a href=http://www.vifjh.aptekaon.in/metodika-rascheta-stoimosti-proektnih-rabot.html>Методика расчета стоимости проектных работ</a>
<a href=http://www.noiyy.aptekaon.in/goryachie-vakansii-v-spb.html>Горячие вакансии в спб</a>
<a href=http://www.lssx.aptekaon.in/znakomstvo-s-fakerami3-smotret-onlayn.html>Знакомство с факерами3 смотреть онлайн</a>
<a href=http://www.vishnjovoe.tvrf.biz/znakomstva-v-ukraine-ukr-net.html>Знакомства в украине ukr net</a>
<a href=http://www.ikmws.aptekaon.in/rabota-v-simferopole-povar.html>Работа в симферополе повар</a>
<a href=http://www.gorodnja.teapotcosy.com/sayt-znakomstv-novosibirsk-bez-registratsii.html>Сайт знакомств новосибирск без регистрации</a>
<a href=http://www.znleq.aptekaon.in/vakansii-v-simferopole-dlya-studentov.html>Вакансии в симферополе для студентов</a>
<a href=http://www.sxr.aptekaon.in/sayt-znakomstva-ona-ishet-ego.html>Сайт знакомства она ищет его</a>
<a href=http://www.gorlovka.nxfree.com/besplatnie-seks-znakomstva-v-ussuriyske.html>Бесплатные секс знакомства в уссурийске</a>
<a href=http://www.qlb.aptekaon.in/intim-znakomstva-v-krasnoyarske-besplatnie.html>Интим знакомства в красноярске бесплатные</a>
<a href=http://www.dexz.aptekaon.in/znakomstva-v-kazani-luchshiy-sayt.html>Знакомства в казани лучший сайт</a>
<a href=http://www.drff.aptekaon.in/znakomstva-seks-12-let.html>Знакомства секс 12 лет</a>
<a href=http://www.dimitrov.d-rocket.us/seks-znakomstva-izyum.html>Секс знакомства изюм</a>
<a href=http://www.swsv.aptekaon.in/intim-znakomstva-skayp.html>Интим знакомства скайп</a>
<a href=http://www.waujl.aptekaon.in/reglament-raboti-rukovoditelya.html>Регламент работы руководителя</a>
<a href=http://www.bzika.aptekaon.in/ctg-5-3.html>Вакансия помощник депутата киев</a>
<a href=http://www.wmup.aptekaon.in/seks-znakomstva-salehard.html>Секс знакомства салехард</a>
<a href=http://www.dnepropetrovsk.d-rocket.us/gey-znakomstva-cherkassi.html>Гей знакомства черкассы</a>
<a href=http://www.desna.d-rocket.us/seks-znakomstva-v-chebarkule.html>Секс знакомства в чебаркуле</a>
<a href=http://www.dyjta.aptekaon.in/kursovaya-rabota-po-teorii-finansov.html>Курсовая работа по теории финансов</a>
<a href=http://www.bobrinec.gettingstart.com/grodnenskiy-forum-znakomstva.html>Гродненский форум знакомства</a>
<a href=http://www.zholkva.kedija.com/znakomstva-dlya-intim-otnosheniy.html>Знакомства для интим отношений</a>
<a href=http://www.moab.aptekaon.in/sayt-znakomstv-goroda-magnitogorsk.html>Сайт знакомств города магнитогорск</a>
<a href=http://www.nmlp.aptekaon.in/ctg-8-4.html>Упражнения на знакомство в группе</a>
<a href=http://www.tkwt.aptekaon.in/besplatnie-seks-znakomstva-v-ijevske.html>Бесплатные секс знакомства в ижевске</a>
<a href=http://www.ygg.aptekaon.in/pismo-znakomstvo-obrazec.html>Письмо знакомство образец</a>
<a href=http://www.njpaq.aptekaon.in/plan-raboti-medsestri-v-dou.html>План работы медсестры в доу</a>
<a href=http://www.baranovka.masterinstant.info/gey-znakomstva-ulyanovsk.html>Гей знакомства ульяновск</a>
<a href=http://www.ydzh.aptekaon.in/znakomstva-mayl-love-ru.html>Знакомства майл лове ру</a>
<a href=http://www.txhdk.aptekaon.in/vakansii-spb-hunday.html>Вакансии спб хундай</a>
<a href=http://www.borislav.givehosting.com/map7.html>Самые классные сайты знакомств</a>
<a href=http://www.aaqvn.aptekaon.in/vakansii-sekretarya-v-vitebske.html>Вакансии секретаря в витебске</a>
<a href=http://www.wzqmh.aptekaon.in/rabota-vakansii-jivoy-jurnal.html>Работа вакансии живой журнал</a>
<a href=http://www.swsv.aptekaon.in/seks-znakomstva-besplatno-krivoy-rog.html>Секс знакомства бесплатно кривой рог</a>
<a href=http://www.bvhex.aptekaon.in/vakansii-prodavec-bitovoy-tehniki.html>Вакансии продавец бытовой техники</a>
<a href=http://www.wxk.aptekaon.in/ctg-5-6.html>24open kz знакомства</a>
<a href=http://www.und.aptekaon.in/znakomstva-jenshini-tolyatti.html>Знакомства женщины тольятти</a>
<a href=http://www.jive.aptekaon.in/znakomstvo-s-fakerami-2-2011.html>Знакомство с факерами 2 2011</a>
<a href=http://www.aywbr.aptekaon.in/normalizaciya-raboti-serdca.html>Нормализация работы сердца</a>
<a href=http://www.utnj.aptekaon.in/intim-znakomstva-primorskiy-kray.html>Интим знакомства приморский край</a>
<a href=http://www.udtlf.aptekaon.in/vakansii-vtb-24-kazan.html>Вакансии втб 24 казань</a>
<a href=http://www.omg.aptekaon.in/povisit-avtoritet-besplatno-galaktika-znakomstv.html>Повысить авторитет бесплатно галактика знакомств</a>
<a href=http://www.pamisoofari.addmyads.com/besplatnie-hristianskie-sayti-znakomstv.html>Бесплатные христианские сайты знакомств</a>
<a href=http://www.omg.aptekaon.in/muz-tv-znakomstva-omsk.html>Муз тв знакомства омск</a>
<a href=http://www.mere.aptekaon.in/znakomstva-vo-vladimire-i-oblasti.html>Знакомства во владимире и области</a>
<a href=http://www.dmm.aptekaon.in/intim-znakomstva-stupino.html>Интим знакомства ступино</a>
<a href=http://www.sal.aptekaon.in/tiamo-ru-sayt-znakomstv.html>Тиамо ру сайт знакомств</a>
<a href=http://www.bue.aptekaon.in/besplatnie-znakomstva-v-astrahani.html>Бесплатные знакомства в астрахани</a>
<a href=http://www.bucha.kuncihost.net/map5.html>Интим знакомства в томске</a>
<a href=http://www.scsgi.aptekaon.in/vakansii-pyaterochka-ulyanovsk.html>Вакансии пятерочка ульяновск</a>
<a href=http://www.dyjta.aptekaon.in/smotret-iznasilovanie-na-rabote-onlayn.html>Смотреть изнасилование на работе онлайн</a>
<a href=http://www.fuxqy.aptekaon.in/yoshkar-olinskiy-myasokombinat-vakansii.html>Йошкар олинский мясокомбинат вакансии</a>
<a href=http://www.xoeq.aptekaon.in/valeriy-meladze-sluchaynoe-znakomstvo.html>Валерий меладзе случайное знакомство</a>
<a href=http://www.bomx.aptekaon.in/besplatnie-seks-znakomstva-nikolaev.html>Бесплатные секс знакомства николаев</a>
<a href=http://www.xzrfg.aptekaon.in/rabota-v-yvelirnoy-seti-585.html>Работа в ювелирной сети 585</a>
<a href=http://www.zhitomir.c0t.biz/vdv-gazeta-stavropol-znakomstva.html>Вдв газета ставрополь знакомства</a>
цитирай
27. анонимен - Prava naloћba
02.02.2012 01:41
naloћba v zlato <a href=http://www.ilirikadzu.info>ilirika dzu</a>
цитирай
28. анонимен - buy generic cialis 500 15889
25.10.2012 22:01
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10879>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#5713>generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#1834 buy cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladurana86
Категория: Политика
Прочетен: 169091
Постинги: 23
Коментари: 319
Гласове: 2642
Архив