Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2007 13:14 - Бог Борисов
Автор: sladurana86 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2985 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 18.08.2007 13:45


След дълги години и множество изследвания и проучвания, учените от катедрата по Теология към Масачузеския Университет и колегите им от катедра "Паранорманилни явления" към Московския държавен Университет, благодарение и на сътрудничеството на ДС - България най - после бе разкрита мистерията "Кой е създал вселената"! "Някои ще отговорят Господ, други - Големия взрив, а трети - Извънземните. Нито едните, нито другите ще познаят! Вселената е създадена от...Бойко Борисов!!!!" заяви на специална пресконференция проф. Пенроуз Бойковски. Ето и доказателството: "Пред стотици граждани в залата на Дома на културата, гр. Гоце Делчев, Бойко Борисов, обясни:
„Щом БСП дойде на власт в страната започват суши, наводнения, пожари, катастрофи, гинат невинни хора, горят войничета, застигат ни бедствия...
„Крайно време е това нещастие да бъде спряно и можем да го спрем ние от ГЕРБ, защото сме по-силни... “
14 август 2007 | 10:17 | Агенция "Фокус"
Ето виждате ли? Бог Борисов е способен да спре природните бедствия!!!!!Да природата му се подчинява!!!!! Ако не е Бойко, вселената ще спре да се движи. Звездите ще покапят по планетите, ако Той с мъдра си  пожарникарска ръка не направялява пътя им!!!! Ето - Бойко е Господар на Вятъра. Когато дойде на власт Той, бури няма да има, реките не ще да преливат, а слънцето няма да прежуря. И всички ще бъдат доволни, късметлии и весели. За тези, които се чудят защо времето в София е по - хубаво отколкото в останалите части на България, отговора е прост - защото софиянци си имат Бойко!!! Предлагам да изготвим Декларация с молба Бог Борисов да превърне Черно море в бира, а рибите - в пържена цаца, да премести Средиземно море до София, а Алпите - до Плевен!!!! Вярвам, че ще отликне на молбите ни! Това ще е минимално усилие за неговите божествени способности! 
image
Бойко и неговия наместник на земята - Папата



Тагове:   Бог,


Гласувай:
0



1. анонимен - ~кон-вихрогон~
18.08.2007 16:37
Еееееех.... какъв смел и силен юнак! Какъв ли кон язди?
цитирай
2. sladurana86 - Шарколията
18.08.2007 19:21
Е как какъв кон?! Шарколията е неговия кон! "Някога Крали Марко( т.е. Бойко Борисов, б.а.) идвал на Дунава да си пои коня. Там, където е "щръпнал" коня Шарколия, останали колкото една синия плочи от тежестта на копитата му. Най - напред конят е "щръпнал" на Средния връх, прескочил е Букьовци (гр.Мизия), стъпил на Мутишевица и после на Марков баир. От там слезнал на брега на Дунав, където пил вода"
цитирай
3. анонимен - Брейййй, че какъв кон ще да е бил т...
19.08.2007 17:20
Брейййй, че какъв кон ще да е бил този....Веднага ми се прииска да си сменя колата за него :-)))
цитирай
4. sladurana86 - Хехе това не е случаен кон, а
19.08.2007 18:10
коня на Бойко!!!!!
цитирай
5. анонимен - ааа, той Бойко няма нужда от кон. . . ...
19.08.2007 18:25
ааа, той Бойко няма нужда от кон... Той като си поиска и хоп - прескача няколкостотин километра!!! Има един много сладък постинг на янчев, който моного ми хареса :-)) Не толкова като сатира, но като изказ е много приятен :-)) Ти си червена, аз не съм, но ти се кефя, че си защитаваш идята. Всеки трябва да защитава онова, в което вярва, но трябва да е толерантен и към убежденията на другите. В това отношение, у нас се доближаваме вече до Каменната ера :-))) Да живее боздугана, при решаването на принципни политически спорове :-))) Много усмивки!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladurana86
Категория: Политика
Прочетен: 169085
Постинги: 23
Коментари: 319
Гласове: 2642
Архив